Tentang Kami

Diasaskan pada 1984, New Image International adalah salah satu daripada pengeluar produk kesihatan dan jualan langsung di Asia rantau Pasifik.

Berasal dari New Zealand, pelanggan telah bertambah dengan cepat sekali melalui agen-agen di Australia, Indonesia, Malaysia, New Zealand, the Philippines, Singapore and Taiwan.

Ia adalah pengalaman yang tidak ternilai, New Image melancarkan strategi untuk memperkembangkan pada setiap tahun. Perjalanan ini akan membawa syarikat masuk ke seluruh rantau Asian pada tahun yang akan datang dan dengan pembangunan yang baru, kini ia menawarkan peluang kewangan yang terbaik di Asia.

Sekarang ini syarikat-syarikat yang sedang membesar bertahan selama beberapa tahun lebih daripada lima tahun dan hanya sedikit selepas 21 tahun. Kejayaan New Image bertahan adalah berasaskan daripada empat bahan-bahan utama: produk-produk yang sangat baik, sistem yang berkesan, pemikiran yang hebat dan satu semangat keusahawanan.

Misi Penyata

New Image akan memberi peluang yang sama untuk menyatukan orang di seluruh dunia, dan meningkatkan kualiti mereka terhadap kehidupan perusahaan pemasaran bebas dengan kualiti produk yang tinggi dalam penyesuaian produk kita dengan kesihatan, jaminan kewangan dan perkembangan peribadi.

Produk Terbaik

New Image adalah yang pertama dan satu-satunya pembekal terbesar kolostrum di dunia, adalah yang pertama dan adalah peruncit terbesar di dunia kolostrum, produk kesihatan yang paling bagus di dunia. Kolostrum akan menjadi produk yang paling mahal pada lima tahun yang akan datang demi memastikan perkembangan tahunan yang dramatik.

Lanjutan julat membuktikan jualan daripada produk Ultra Diet adalah yang terlaris untuk PowerPill FE-3 menamatkan  jualan langsung yang tidak sesuai. New Image telah berjaya kerana pelanggan terus membeli produk produk tersebut ; julat produk kolostrum terbaru membuatkannya tiada tandingan lagi.

Sistem dan Orang

Kumpulan kepada ketua-ketua industri telah menerokai sistem rangkaian yang terbagus di Asia. Tidak sama dengan syarikat-syarikat terkemuka yang lain, kami menggunakan cara terbaru daripada latihan asas kecekapan kepada sistem pengurusan internet.

Dengan berkomunikasi melalui email, penerangan dan bengkel kejurulatihan, New Image telah membuat program sokongan lengkap untuk orang baru. Ia termasuk majalah berwarna suku tahun, Ini termasuk majalah penuh warna, Success Express. Program Kepimpinan Ganjaran mempunyai potensi terbesar mana-mana di Asia kerana skim opsyen saham inovatif.

“Kami percaya bahawa ada semangat keusahawanan dalam diri semua orang”, kata pengasas Graeme Clegg, “Apa yang anda perlu lakukan adalah melepaskannya. Program kami telah membantu beberapa orang merasai kejayaan. Merasai keyakinan yang baru. Merasai keseronokan membantu orang menemui kesihatan yang positif. Kami akan mengejutkan anda dengan kejayaan kami.”

Prinsip Bimbingan

  • Kualiti tidak akan dapat dipertikaikan. Keutamaan syarikat kami ialah untuk mengekalkan sifat asli kualiti produk menerusi kesemua produk kami.
  • Berterusan memperkembangkan perniagaan kami dari semua aspek adalah matlamat kami.
  • Latihan bertaraf tinggi berterusan akan diberi kepada pekerja dan pengedar.
  • Kepuasan pelanggan adalah lebih penting     – Mereka adalah kunci kehidupan kepada syarikat ini.
  • Semua kakitangan dan wakil-wakil amat penting kepada ahli-ahli kita. Penyertaan dan saling menghormati adalah dihargai.
  • Amalan perniagaan yang beretika dan susila akan menjadi tumpuan setiap masa.     Tradisi dan budaya akan dihormati dalam mana-mana negara yang beroperasi.
  • Nilai syarikat kami terletak pada orang itu. Kami adalah sebuah syarikat peluang yang sama.

Matlamat

  • Menjadi syarikat pemasaran perusahaan bebas yang paling berjaya di dalam dunia.
  • Memastikan keuntungan maksimum untuk bilangan maksimum semua rakyat.
  • Menyediakan persekitaran bagus untuk produk dan proses-proses pembuatannya.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s